זכיינות בקנסאי
השנה האחרונה הביאה עמה אתגרים לבעלי עסקים רבים. דווקא בין כל הקשיים, האתגרים וההתפשטות הגלובאלית של נגיף הקורונה, הצלחנו ברשת "קנסאי", למנף הזדמנויות ואפשרויות, להתפתח קולינרית, להתאים את עצמנו לדרישות וצרכי השוק ולהביא למהפכה עסקית.
עיקר ההצלחה הייתה בתחום המשלוחים שפרח עקב מגבלות התקופה בה מסעדות סגרו את דלתותיהן ושינו את אופי חווית הלקוח ובנוסף, סוג האוכל האסיאתי מסוגל לשמור על טיבו לאורך זמן גבוהה יותר במשלוחים. רשת "קנסאי" הוקמה מתוך החלום והחזון להביא בשורה קולינרית חדשה ומרעננת עם תפריט חדשני, צעיר, מגוון, ומבחר רחב של מנות כאשר במרכזן מנות הסושי על טהרת המטבח היפני-מודרני.
הרשת מציגה מנות סושי, אשר הותאמו במיוחד לחיך הישראלי ולמגוון הרחב של הקהלים. כרגע שני הסניפים של הרשת ממוקמים ברחוב יגאל אלון בתל אביב וברחוב רפאל איתן במרכז פתח תקווה. רשת "קנסאי" שמה בחוד החנית את הדגש העקרי על חומרי גלם טריים ואיכותיים ותפריט מיוחד המבוסס על טהרות המנות היפניות האהובות כל כך על הקהל הישראלי. על התפריט מנצח בכישרון וענווה ממגנטת השף טל אלמליח. אלמליח הוא שף פרטי לאירועי יוקרה, בעל ניסיון רחב במגוון של מטבחים עם התמחות במטבח היפני- מודרני.